B & P Health

B & P Health:

Een Moderne visie op fysiotherapie

Body & Performance ( B & P Health) is een fysiotherapie praktijk waar klachten worden benaderd door te kijken naar de gehele bewegingsketen. Mijn missie is om patiënten van kwalitatief goede begeleiding te voorzien. De zorg die ik in de behandelkamer en oefenruimte aanbied kan aangevuld worden met Online fysiotherapeutische begeleiding. Dit biedt patiënten meer houvast en structuur om van hun klachten te kunnen herstellen. De praktijk is gevestigd in het pand van Sportclub Jenergy. Jenergy heeft mooie faciliteiten die jou helpen om van jouw klacht af te komen of te revalideren.

4 stappen richting herstel

1

Aanmelding

Maak een afspraak met de online afspraak planner of bel met +31-611854765. Aanmelden kan zowel met of zonder verwijzing van een arts.

2

Onderzoek en behandelplan

Na het intakegesprek vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Waarna u bij aanvang van het tweede consult een gepersonaliseerd behandelplan ontvangt.

3

Behandeling

De therapie die u krijgt hangt af van de klachten die u heeft. Bij Body & Performance hebben we de beschikking over een behandelruimte en trainingszaal met de benodigde apparatuur.

4

Evaluatie

Het uiteindelijke doel is dat u van uw klacht(en) af komt. Wanneer het behandeltraject succesvol is afgesloten ontvangt u een digitaal evaluatieformulier.

Wat kun je verwachten

Video afspelen

Moderne visie op fysiotherapie

Complete zorg zowel binnen als buiten de behandelkamer.

Functionele trainingsruimte

Mooie functionele trainingsruimte met (sport)revalidatie mogelijkheden.

8 jaar ervaring in (sport)fysiotherapie

Specialisaties: rugklachten, heupklachten, sport gerelateerde klachten en orthopedische revalidatie.

Ook zaterdag geopend: 8:00 tot 14:00

Momenteel kun je snel terecht voor een afspraak bij B & P Health.

Reviews

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHarteveld, E.S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Rugklachten

Heupklachten

Knie klachten

Enkel klachten

Schouderklachten

Nek klachten