Allereerst zal ik mij voorstellen, ik heet Roy Harteveld. Door mijn passie voor honkbal raakte ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de effecten van training hierop. Ik heb twee jaar in de hoofdklasse gespeeld voor de Amsterdam Pirates. Daarnaast heb ik voor  diverse Nationale jeugdselecties gespeeld. Ik kwam veel in aanraking met fysiotherapeuten en bracht vele uren door in het krachthonk.  In 2008 ben ik dan ook begonnen met de opleiding fysiotherapie.

Nadat ik de opleiding fysiotherapie in 2012 had afgerond ben ik in een sport georiënteerde praktijk gaan werken. Hierdoor heb ik veel ervaring met sport gerelateerde klachten. Daarbij heb ik ook diverse sportteams begeleid (Diok ereklasse rugby, trainingsstage Phanos atletiek, Europacup meerkamp, Europacup Short Track).

Mijn interesse en plezier in het beste uit mijzelf te halen is voor training en voeding de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Om mijn kennis nog meer te vergroten heb ik in 2018 de NASM Personal Trainer en NASM Performance Trainer opleidingen gevolgd.

Met Body & Performance wil ik graag mensen helpen het beste uit zichzelf te halen op het gebied van blessurepreventie, gezondheid, fitheid en prestaties!